http://WWW.mz-b.HU

Legyen a hírszerkesztőnk!

Küldjön nekünk helyi híreket, vagy érdekességeket a nagyvilágból.
A részletekről érdeklődjön a dunaharasztiapro@gmail.com email címen.
Megosztom:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
szerda 23 február 2011 - 19:20:32

A kormány elfogadta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tervét

Beküldte: Admin Kategória: Kultúra
A kormány február 23-án elfogadta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem létrehozásáról szóló törvénytervezetet, melyről így legközelebb az Országgyűlés mondhat véleményt. Az intézmény a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemet, a Rendőrtiszti Főiskolát és a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Karát egyesítené 2012. január 1-től. Nagy Anna kormányszóvivő a döntést követően elmondta: a kormány tárgyalt arról is, hogy a későbbiekben az új egyetem egyik épülete lehet a Józsefvárosban található egykori Ludovika Akadémia.

Az intézmény olyan felsőfokú közszolgálati szakembereket fog képezni, akik "az új generációját adhatják annak a jó államnak", amelynek kialakításán a kormány megalakulása óta dolgozik - mondta a kormányszóvivő. Hangsúlyozta: a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen folyó képzés a közigazgatás, a rendvédelem, a honvédelem és a nemzetvédelem területén fogja szolgálni az utánpótlás biztosítását.

Az egyetem létrehozásának nagyon fontos szerepe lesz a közszolgálati életpályamodellben is - fűzte hozzá Nagy Anna, példaként említve, hogy olyan átképzési programok indulnak majd, amelyek biztosítják, hogy a fegyveres szolgálat után a tisztek folytathassák pályájukat a közigazgatásban. Az intézmény diplomáciai képzést is fog szervezni.

Forrás: www.edupress.hu

Ajánlott hirdetés

Kategória > Apróhirdetés
Alkategória > Állat
Némakacsa
Némakacsa
3000 

Weboldal készítés

Dataglobe Zrt

Dunaharaszti Apró - Hír Információ Reklám Apróhirdetés
Weboldal készítés