http://WWW.mz-b.HU

Legyen a hírszerkesztőnk!

Küldjön nekünk helyi híreket, vagy érdekességeket a nagyvilágból.
A részletekről érdeklődjön a dunaharasztiapro@gmail.com email címen.
Megosztom:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
kedd 08 május 2012 - 17:49:35

Íme, a világ leggyorsabb elektromos biciklije

Beküldte: Admin Kategória: Technika
A Turbo néven futó kétkerekűnél az elsődleges hangsúly a gyorsaságon és a technikai fejlettségen van – de azért a dizájnja sem semmi.

A Specialized nemzetközi kerékpár és alkatrész forgalmazó cég legújabb terméke nemcsak, hogy gyors, de igen praktikus is: 45 km/órás maximális sebesség elérésére képes, ráadásul 342 Wh-s lítiumion akkumulátora röpke 2 óra alatt teljesen feltöltődik. A gyártó különösképpen ügyelt arra, hogy az akkumulátor a legnagyobb erő és gyorsulás kifejtése mellett biztonságos is legyen, ezért egy fejlett belső hűtőberendezéssel látták el azt. Az elektromos motor emellett még csendes is, a fékrendszer folytán pedig visszanyerhetünk némi energiát, amikor megállásra kényszerülünk.


A Specialized azonban nemcsak a technológiára fordított nagy gondot: a motor és az azt működtető elektromos rendszer teljes egészében a strapabíró biciklivázba került, így a karbantartás és a kerékcsere lényegesen könnyebb, és még jobban is mutat, mint egyes kevésbé esztétikus e-kerékpárok.


A Turbo ezen kívül rendelkezik egy vezeték nélküli ANT+-os jelátviteli rendszerrel, mely egy kijelzőn mutatja az akkumulátor töltöttségét, a sebességváltás mértékét, a standard távot, a sebességet és az időt is. A Turbo várhatóan idén májusban fog a boltokba kerülni.

Forrás: www.alternativenergia.hu

Ajánlott hirdetés

Kategória > Építőipar
Alkategória > Nyílászáró
Redőny, szúnyogháló, garázskapu
Redőny, szúnyogháló, gará[...]
 

Weboldal készítés

Dataglobe Zrt

Dunaharaszti Apró - Hír Információ Reklám Apróhirdetés
Weboldal készítés