http://WWW.mz-b.HU

Legyen a hírszerkesztőnk!

Küldjön nekünk helyi híreket, vagy érdekességeket a nagyvilágból.
A részletekről érdeklődjön a dunaharasztiapro@gmail.com email címen.
Megosztom:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
hétfő 30 január 2012 - 17:39:32

Idén is keresik a legjobb középiskolás fotóst

Beküldte: Admin Kategória: Kultúra
Negyvenötödik alkalommal rendezik meg Pécsett az országos középiskolai fotókiállítást a Simonyi Károly Szakközépiskolában. A pályamunkákat, melyeket minden rendszeres középfokú oktatásban részesülő tanuló küldhet, február 5-ig várják a szervezők.

Személyenként legfeljebb hat darab (országos pályázaton még nem díjazott) - fekete-fehér, színes, vagy monokróm - egyedi, vagy sorozatnak tekintett - digitális képpel - lehet nevezni. A sorozat minden tagja külön képnek számít, ezért a zsűri a sorozatok képeit egyedi képként is értékelheti, valamint meg is bonthatja a sorozatokat. A képeket számítógéppel, elektronikus úton, regisztráció után és méretezve kell feltölteni a http://www.okfp.hu weblapra. A képek hosszabbik oldala 2835 pixel legyen, ez 300 dpi felbontásnál 24 cm-nek felel meg, kiterjesztésük JPEG, digitális méretük egyenként ne legyen 5 Mbyte-nál nagyobb. A kiírástól eltérő méretű képek nem vehetnek részt a pályázaton. A szervezők témák szerinti kategóriákat nem határoztak meg, elvárás azonban, hogy a képek témája a jó ízlés határain belül legyen, melyért a szerző felelősséget vállal. A papírképeket nem kell beküldeni, elkészítésükről a digitális képek zsűrizése után a rendezők gondoskodnak.


A pályázat nevezési díjas, a képek darabszámától függetlenül 1500 forint személyenként. A nevezési díj befizetésének módjáról további részletes információk ide kattintva, az Országos Középiskolai Fotópályázat honlapján érhetők el.

A beküldött képeket országosan elismert fotóművészekből és szakemberekből álló zsűri értékeli és meghatározza a díjakat. A zsűrizés során külön kategóriában történik a szakirányú fotóoktatásban részesülő és az ilyen oktatásban nem részesülő tanulók képeinek elbírálása. Az összesítésben legjobb eredményt elért iskola külön jutalomban részesül és egy évre birtokba veheti a "Pécsi József" vándorserleget. A pályázat díjai a befizetett nevezési díjakból, a szponzorok által felajánlott támogatásokból és a szervezők által összeállított tárgyjutalmakból állnak össze.

A képek beérkezésének határideje: 2012. február 05. 24:00, a nyilvános bírálat az iskolában kerül sor február 26-án, 10 órától. A kiállítás ünnepélyes megnyitója és a díjak kiosztása április 4-én 11 órakor lesz. A kiállítás április 27-ig tart nyitva minden nap 8 és 16 óra között a Simonyi Károly Szakközépiskolában. További részletek a pályázat honlapján olvashatók.

Forrás: www.stop.hu

Ajánlott hirdetés

Kategória > Építőipar
Alkategória > Nyílászáró
Ablak olcsón!
Ablak olcsón!
 

Weboldal készítés

Dataglobe Zrt

Dunaharaszti Apró - Hír Információ Reklám Apróhirdetés
Weboldal készítés