http://WWW.mz-b.HU

Legyen a hírszerkesztőnk!

Küldjön nekünk helyi híreket, vagy érdekességeket a nagyvilágból.
A részletekről érdeklődjön a dunaharasztiapro@gmail.com email címen.
Megosztom:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
péntek 23 szeptember 2011 - 21:40:06

Mire készülnek szombat éjjel a Műcsarnokban?

Beküldte: Admin Kategória: Kultúra
Tíz órán át több mint száz költő olvas fel a Műcsarnokban szeptember 24-én délután 3 órától, így csatlakozva a világ legnagyobb költészeti eseményéhez.

Százezer költő a változásért - 100 Thousand Poets for Change - néven szerveződött az a mozgalom, melynek keretében szeptember 24-én a világ 95 országában több mint 650 helyszínén tartanak verses felolvasást. A Műcsarnokban délután három órától hajnali egyig több mint száz költő, előadóművész, irodalmár olvas fel, több mint száz verset.


Az esemény elnevezése Mahatma Gandhihoz kötődik, aki azt mondta: „Te magad légy a változás, amit látni akarsz a világban!” Ezúttal arra a változásra hívják fel a figyelmet világszerte, melyet egy költő, író, zenész idézhet elő művével közvetlen vagy tágabb környezetében - olvasható a 100 Thousand Poets for Change honlapján.

Az idei az első rendezvény Magyarországon, emly csatlakozik a mozgalomhoz. A Műcsarnokban felolvas többek között Bertók László, Csoóri Sándor, Dukay Nagy Ádám, Falcsik Mari, Garaczi László, Géczi János, Háy János, Kukorelly Endre, Müller Péter Sziámi és Petőcz András.

Forrás: www.hvg.hu

Ajánlott hirdetés

Kategória > Apróhirdetés
Alkategória > Állat
mobiltelefon
mobiltelefon
7000 

Weboldal készítés

Dataglobe Zrt

Dunaharaszti Apró - Hír Információ Reklám Apróhirdetés
Weboldal készítés